Websites voor kunstenaars

Als creatief ondernemer begrijp ik de noden van het leven als kunstenaar. Steeds opnieuw je tijd moeten verdelen tussen dat wat je het liefste doet: creëren, componeren, fotograferen, bezig zijn in je atelier… en datgene wat je niet graag doet maar dat toch zo belangrijk is wanneer je ook iets aan je werk wil verdienen: namelijk promotie voeren en verkopen van je kunstwerken.

Een website kan voor promotie en verkoop nochtans een bijzonder krachtig hulpmiddel zijn om verzamelaars, galerieën, potentiële kopers, … aan te trekken en voortdurend op de hoogte te houden van jouw nieuw werk.

 

Mijn missie

Webdesign is een zeer competitieve markt. Ik wil me focussen op een stukje van die markt, met name het maken van websites voor kunstenaars, schrijvers en auteurs en dan speciaal voor hen die niet vertrouwd zijn met webtechnologie.

Ik wil een graag een totaalpakket aanbieden met een volledige portfolio website, inclusief domeinnaam, hosting en eventueel ook foto’s van de kunstwerken tegen een betaalbare prijs.

Je mag van mij altijd een vriendelijke, hoffelijke, persoonlijke service verwachten. Geen vraag is me teveel. Iedere stap in het webdesign proces zal ik je in een verstaanbare taal uitleggen. Het doel is om een betaalbare, mooie, stijlvolle website af te leveren en een blijvende ondersteuning te beiden voor de ganse levensduur van je website.

Mijn thuisbasis is Stekene, Oost-Vlaanderen maar ik maak websites voor klanten in heel het land en zelfs internationaal. Met de huidige communicatiemiddelen is het immers zeer eenvoudig om alles via telefoon of e-mail te regelen.

 

Mijn doel is om jouw kunstwerken te tonen (exposeren) op een professionele website.

Logo is een schetsmatige voorstelling van een vos

   Websites voor kunstenaars maakt deel uit van

   Leen De Vos – webdesign en fotografie
   BTW-nummer: BE0835014305

Neem contact op

14 + 6 =

Pin It on Pinterest

Share This